Marc Organiseert…

“…tours in Rotterdam, maar dan anders! Wij gaan verder dan de bekende iconen en geven graag een unieke blik ‘achter de schermen’ van de stad. Onze tours zorgen daarmee voor nieuwe ideeën en frisse energie voor hen die de stad met ons verkennen. Dit maakt een tour van Marc Organiseert! heel geschikt als onderdeel van een programma tijdens een congres, teamuitje, (product)presentatie, workshop of een ander zakelijke evenement in Rotterdam. Onze bevlogen gidsen hebben het DNA van de stad in hun bloed zitten en laten je graag kennismaken met het échte Rotterdam.

Oprichter Marc: “Rotterdam is the place to be om nieuwe energie en inspiratie op te doen. Het kleurrijke multiculturele straatbeeld, de gewaagde nieuwe architectuur in combinatie met historische panden, de laatste trends op design, retail en food… Ik raak hier nooit uitgekeken!”

Wat kun je verwachten?

De mogelijkheden zijn oneindig en wij denken graag met je mee. Wat te denken van een tour langs de vele culinaire hotspots van de stad? Tapas eten in de Markthal, een picknick met verschillende gerechten van de multiculturele West-Kruiskade of een lunch bij sterrenrestaurant FG? Alles is mogelijk!

Liever een literaire tour, of wil je een aantal van de inspirerende ondernemers ontmoeten die de stad rijk is? Altijd al willen weten hoe een penthouse in de Markthal eruit ziet? Dan is een architectuurtour misschien wat voor jou!

Voor wie niet kan kiezen, hebben wij de citytour; je bezoekt dan de hotspots van vandaag en morgen en komt langs verborgen pareltjes. Onderweg luister je naar een stadsdichter en spreekt met een ooggetuige van het bombardement. Verleden, heden en toekomst blijken dichterbij elkaar te liggen dan op het eerste gezicht lijkt. Dat glaasje Rotterdamsche port is natuurlijk inbegrepen. Samen proosten we op Rotterdam!

Of je nu een uurtje gaat of een hele dag, te voet, fiets of misschien zelfs over het water; de tours zijn altijd goed georganiseerd en volledig verzorgd. Professioneel, maar nooit strak. Geen massa, altijd persoonlijk. En: altijd op maat!

Marc: “Voor mij draait het om authenticiteit. Tijdens de tours deel ik mijn passie voor de stad. Ik heb een groot netwerk waar ik gebruik van maak; van familieleden en vrienden tot professionals en ondernemers in diverse branches. Hierdoor krijgt elke tour een hele persoonlijke authentieke touch én blijven wij op de hoogte van alles dat speelt. De hotspots van morgen staan vandaag al in ons vizier!”

Voor wie?

Bedrijven, verenigingen, businessclubs, you name it! Marc Organiseert! wordt vaak ingeschakeld voor een invulling van een programma tijdens congressen, teamuitjes, (product)presentaties, workshops of andere zakelijke evenementen in Rotterdam. Wij zijn sterk in het vinden van passende, originele en nieuwe plekken in Rotterdam die aansluiten bij een programma. Een verrassende invalshoek, persoonlijke aandacht maar vooral creatieve invulling van het gevraagde programma staat bij ons centraal.

Alles is bespreekbaar!

Een tour door Rotterdam boek je tegenwoordig op elke straathoek, maar voor een échte Rotterdamse ervaring – verrassend, authentiek en uniek – moet je bij ons zijn.

Bent u voor een buitenlandse groep op zoek naar een partner die de reis of tour door Rotterdam kan organiseren? Your DMC Rotterdam is de DMC waaronder Marc organiseert, zie www.yourdmcrotterdam.com.

Over Marc

Oprichter Marc is geboren en getogen in Rotterdam en woont nog altijd in de het stadscentrum. Hij is gepokt en gemazeld in de wereld van evenementenorganisatie en werkte onder andere voor Rotterdam Topsport en Gemeente Rotterdam voordat hij zijn eigen bedrijf begon. Marc mag zich gerust een groot organisatietalent noemen, al is Rotterdambassadeur ook een woord dat hij graag gebruikt. Inmiddels ligt zijn expertise en focus puur op het organiseren van authentieke tours door Rotterdam en dat doet hij met een bevlogen team van gidsen.

Marc Organiseert werkt nauw samen met Pegasus Events, zie www.pegasusevents.nl.

 

Terug naar home